Over Maria

Mijn naam is Maria Postma, oprichtster van de Geboortestudio, getrouwd met Lister, moeder van onze drie kinderen Julie (2010), Katie (2013) en Jonah (2015) en fysiotherapeut bij FysioPool in Castricum.

Begin 2015 heb ik De Geboortestudio opgericht. Na het lezen van het boek HypoBirthing, geschreven door Marie Mongan dacht ik: “Dit zouden alle vrouwen moeten weten!” Ik heb de opleiding tot HypnoBirthing docent in 2014 gevolgd bij Marie Mongan zelf!

Het vrouwenlichaam is ervoor gemaakt om een baby te dragen en te baren. Het is een natuurlijk proces! Wat kun je eraan doen om dit natuurlijke proces te ondersteunen en zoveel mogelijk te volgen? Ik wil vrouwen het vertrouwen in hun lichaam en baby laten ervaren en bijdragen aan een geboorte ervaring om met trots en een goed gevoel op terug te kijken.

De afgelopen jaren heb ik vele stellen mogen verwelkomen in de cursus. Wat geweldig om de geboorteberichtjes te ontvangen en de ervaringen terug te horen!

Vrouwen en mannen die met een blij en trots gevoel terugkijken op de geboorte van hun baby. Dit gun ik iedereen!

“Ik gun iedereen een positieve geboorte ervaring en de kennis en het zelfvertrouwen om dit te kunnen bereiken” –¬†Maria Postma