Geboorteverhaal Sasha

Mijn partner en ik hadden besloten thuis te bevallen in een rustige omgeveing voor de baby en voor ons. Drie dagen van tevoren begonnen de oefenweeën en die waren al best hevig. De verloskundigen zeiden dat dit oefenweeën waren maar diep van binnen wist ik dat de bevalling zou beginnen. De oefenweeën waren intens maar met de HypnoBirthing ademhalingstechniek, diep in en uit ademen met de ballon, voelde het niet pijnlijk.Het hielp om me eraan over te geven. Ook ’s nachts kwamen de golvingen, waardoor ik eerst niet kon slapen omdat ze dan heviger werden. De HypnoBirthing CD draaide ’s avonds in de slaapkamer. Dit hielp om diep te ontspannen zodat ik kon slapen, zelfs door de weeën heen. Hierdoor hield ik veel energie over. Mijn partner ademde samen met mij zodat we samen tijdens de weeën goed konden ademen. De derde dag werden de weeën intenser en steeds dichter op elkaar ik gaf me over aan mijn lichaam en intuitie. Als ik pijn had dan was mijn partner bij me om me te ondersteunen en te knuffelen, dat hielp door de natuurlijke pijnstillende hormonen die vrij kwamen, wat we ook tijdens de HypnoBirthing hadden geleerd. De bevalling ging heel snel, de baby was helemaal gezond geboren en zelf had ik ook geen complicaties. Onze zoon had alle rust en tijd om met ons de eerste uren door te brengen. Hij werd gelijk op de borst gelegd, zoals wij dat wilden, en aan de borst. De borstvoeding kwam ook goed op gang. hij was ook rustig en ontspannen tijdens en na de bevalling en heeft vrijwel niet gehuild. het was een prachtige geboorte met een gezonde zoon: Sasha!