Over Maria

Mijn naam is Maria Kire-Postma, getrouwd met Lister, moeder van onze drie kinderen Julie (2010), Katie (2013) en Jonah (2015).

Ik werk als HypnoBirthing Docent, Womb en Fertility Massage specialist (W&FM) en fysiotherapeut.

Begin 2015 heb ik De Geboortestudio opgericht. Na het lezen van het boek HypoBirthing, geschreven door Marie Mongan dacht ik: “Dit zouden alle vrouwen moeten weten!” Ik heb de opleiding tot HypnoBirthing docent in 2014 gevolgd bij Marie Mongan zelf!

Samen met collega en vriendin Krista Beentjes (zwangerschapsyogadocent en doula) van Mamaste Yoga heb ik in 2023 De Online Geboortestudio opgericht. In deze online omgeving kunnen zwangere(n) en partners altijd en overal een geboortecursus volgen. We willen graag zo veel mogelijk aanstaande ouders bereiken om zich voor te bereiden op de geboorte van hun baby vanuit vertrouwen en ontspanning.

In 2021 heb ik de opleiding Womb en Fertility massage gevolgd en ben ik sinds die tijd werkzaam als gecertificeerd W&FM therapeut. Op deze link vind je een W&FM therapeut bij jou in de buurt. 

Sinds 1999 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. en sinds 2016 werk ik met veel plezier samen met Marcel Pool bij FysioPool in Castricum. 

Met de cursussen van De Geboortestudio en de online modules van De Online Geboortestudio wil ik je graag inspireren om je voor te bereiden op de geboorte van je baby vanuit vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, je baby en de natuur. Samen met je partner leer je wat je kunt doen om in een positieve flow te komen tijdens de geboorte.

Stellen die bij De Geboortestudio komen zijn nuchter, open, gesloten, down to earth, relaxed of gespannen. De afgelopen jaren heb ik vele stellen mogen verwelkomen in de cursus. Wat deze stellen gemeen hebben is dat ze na afloop van een cursus of online module goed voorbereid en vol vertrouwen de geboorte tegemoet gaan.

Wat geweldig om de geboorteberichtjes te ontvangen en de ervaringen terug te horen! Lees de geboorte-ervaringen om een beeld te krijgen van hoe de deelnemers de cursus hebben toegepast.

Deelnemers die met een blij en trots gevoel terugkijken op de geboorte van hun baby. Dat gun ik iedereen!

“Ik gun iedereen een positieve geboorte ervaring en de kennis en het zelfvertrouwen om dit te kunnen bereiken” – Maria Postma